Rentoutusohjauksessa käytettävät myönteiset suggestiot ja mielikuvaharjoitteet vahvistavat terveyttäsi ja hyvinvointiasi.

Mieli ja keho reagoi sanoihin. Parantavat sanat tyynnyttävät, rentouttavat, tasapainottavat, rohkaisevat, innostavat, suojelevat. Rentoutusohjauksessa sanat ovat kuin siemeniä, jotka jäävät itämään alitajuntaan puhjetakseen sieltä hiljalleen versoamaan jotain sellaista mitä olet tarvinnut... rauhaa, levollisuutta, rohkeutta, innostuneisuutta, uusia näkökantoja... Jotain sellaista mitä olet kaivannut tullaksesi tasapainoiseksi aidoksi itseksesi.

Yksilöllisessä rentoutusohjauksessa etsitään yhdessä juuri sinulle oikeat sanat joiden avulla opit suhtautumaan itseesi lempeämmin ja sen myötä elämään onnellisempana.

Ohjauksen aikana etsitään myös sinulle ominaisia keinoja rentoutua ja hoitaa itseäsi tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Ohjaukseen voidaan yhdistää myös jalkakylpyjä, eteerisiä tuoksuja, korva akupunktiota ja läsnäolevaa kosketusta.

Ohjaus 90min. Hinta 60€ (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, kotiäidit+isät 50€).

Rentoutusohjaus

Yksilöllinen rentoutusohjaus

Ryhmärentoutus

Ryhmärentoutus soveltuu hyvin työyhteisöille, erityisryhmille tai vaikka ystäväporukoille. Rentoutuksen alussa kartoitetaan osallistujien toiveita ja kenties vaikka ryhmän yhteisiä tavoitteita.

Rentoutushetki aloitetaan kehon perusrentoutuksella, johon kaikkien osallistujien on helppo päästä mukaan.

Kehon rentoutumisen kokemuksesta on monesti yllättävää hyötyä virkistymisenä ja kehon toimintojen tasapainottumisena. Ohjatussa ryhmärentoutuksessa käytetään myös myönteisiä suggestioita ja erilaisia mielikuvaharjoitteita.

Ohjaus 1 tunti. Ryhmäkoko 6 -10 henk / hinta alk.15 € henk.

gallery/ryhmarentoutus